AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa altına girmek

Kahve falında masa altına girmek

Kahve falında masa altına girmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Kahve falında masa altına girmek gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Kahve falında masa altına girmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında masanın altına girmek istediği herşeye sahip olacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında masa altına saklanmak kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın masa görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masanın altına saklanmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yerin altına girmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak altına girmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine inanılır.

Kahve falında araba altına girmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, mal kaybına uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir