AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz altına girmek

Kahve falında deniz altına girmek

Kahve falında deniz altına girmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, başarısının artacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işarettir.

Kahve falında deniz altına girmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Kahve falında deniz altına girmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin altına girmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına delalet eder.

Kahve falında suyun altına girmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerin altına girmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yer altına girmek borçlarının kapacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba altına girmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, mal kayıpları da yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çarşaf altına girmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında bilinç altına girmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir