AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplum içinde kaka yapmak

Kahve falında toplum içinde kaka yapmak

Kahve falında toplum içinde kaka yapmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çok mutlu olunacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine inanılır.

Kahve falında toplum içinde kaka yapmak gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne doğru ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında toplum içinde kaka yapmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında toplum içinde banyo yapmak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toplum içinde tuvaletini yapmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında toplum içinde ağlamak beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplum içinde osurmak onları okula göndereceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında toplum içinde namaz kılmak bunun kendisine büyük güç vereceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında toplum içinde konuşmak keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında toplum içinde yellenmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, daha fazla kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir