AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya girmek

Kahve falında suya girmek

Kahve falında suya girmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına işarettir.

Kahve falında suya girmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri dikkatle ele almalı, yanlış yapacak yer bırakmamalısınız.

Kahve falında su içine girmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suyun içine girmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, güç ve para kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derin suya girmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil suya girmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulur.

Kahve falında su kuyusuna girmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında gece suya girmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine inanılır.

Kahve falında karanlık suya girmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık suyun içine girmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir