AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içine girmek

Kahve falında su içine girmek

Kahve falında su içine girmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, sevinç dolu haberler alacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işarettir.

Kahve falında su içine girmek gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür.

Kahve falında bele kadar suya girmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına inanılır.

Kahve falında su dolu küvete girmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık suya girmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Kahve falında su kuyusuna girmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine inanılır.

Kahve falında duru suya girmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle suya girmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında temiz bir suya girmek gözyaşı dökeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebekle suya girmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir