AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya düşeceğini görmek

Kahve falında suya düşeceğini görmek

Kahve falında suya düşeceğini görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suya düşeceğini gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmak zorunda bırakacak konuşmalara muhatap bırakılabilirsiniz.

Kahve falında suya bebek düşürmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, keyfe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında suya düşen birini kurtarmak evine haciz geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin arabayla suya düştüğünü görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında suya düşüp ıslanmamak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suya para düşürmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya düştüğünü görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin suya düştüğünü görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir