AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya düştüğünü görmek

Kahve falında suya düştüğünü görmek

Kahve falında suya düştüğünü görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, emrinde insan çalıştıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak için zorlandığınız şeyleri korumanız gerekiyor.

Kahve falında akar suya düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına işaret eder.

Kahve falında kuranın suya düştüğünü görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüğünü suya düşürmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun suya düştüğünü görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin suya düştüğünü görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında birini suya düştüğünü görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının tekini suya düşürmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir