AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin suya düştüğünü görmek

Kahve falında annenin suya düştüğünü görmek

Kahve falında annenin suya düştüğünü görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, uzak bir yola gidileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında annenin suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Eğlenmek veya kutlamalar yapmak için çok nedeniniz var.

Kahve falında annesinin suya düştüğünü görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında annemin suya düştüğünü görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine yorulur.

Kahve falında annenin suya düştüğünü görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin düşüp öldüğünü görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, işe ve aşa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında annenin yüksekten düştüğünü görmek dünya malına kavuşulacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında annemin balkondan düştüğünü görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında annemin düştüğünü görmek düşmanların çok üzüleceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir