AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya doyamamak

Kahve falında suya doyamamak

Kahve falında suya doyamamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında suya doyamamak gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Kahve falında suya doyamamak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında su içmek suya doymamak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya doymamak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su içip doymamak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında doya doya su içmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında su içip suya doymamak dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içmek ve doymamak büyük bir borcun altına gireceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine yorulur.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir