AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya çiçek atmak

Kahve falında suya çiçek atmak

Kahve falında suya çiçek atmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında suya çiçek atmak gördüyseniz:

  • İki farklı konuda tereddütte kalabilirsiniz.

Kahve falında suya çiçek atmak şansının bahtının açılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeği atmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeğini atmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize çiçek atmak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, rahat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun su çiçeği çıkardığını görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının su çiçeği çıkardığını görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Kahve falında su çiçeği olduğunu görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, büyük takdir toplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su çiçeği hastalığı görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir