AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya batmamak

Kahve falında suya batmamak

Kahve falında suya batmamak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına delalet eder.

Kahve falında suya batmamak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız hayatınızda etkisi olabilecek kişilerin ilgisini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek ters giden işlerin de düzeleceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında suya batmadan durmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında suya batmış araba görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işarettir.

Kahve falında suya battığını görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalettir.

Kahve falında arabanın suya battığını görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında suya batmamak neşesinin yerine geleceğine, lüks içinde olacağına işarettir.

Kahve falında dünya battığını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir