AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyenle gezmek

Kahve falında sütyenle gezmek

Kahve falında sütyenle gezmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, zenginleşeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sütyenle gezmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı girişimleriniz olabilir.

Kahve falında sütyenle gezmek eşit davranılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi sütyen görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, adının ülke dışında yayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütyen görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kendini sütyenli görmek kazancının günden güne çok artacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sütyen giydirmek ferah bir eve geçileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine inanılır.

Kahve falında sütyen dikmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sütyenle dolaşmak emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli sütyen görmek geçim derdi yaşamayacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir