AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen değiştirmek

Kahve falında sütyen değiştirmek

Kahve falında sütyen değiştirmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütyen değiştirmek gördüyseniz:

  • Özel problemleriniz ne yapıp yapamayacağınızı belirliyor olabilir.

Kahve falında sütyen değiştirmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında kırmız sütyen görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyen külot görmek ilişkiye huzurun geleceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sütyen görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sütyen aldığını görmek başına türlü işler geleceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütyen hediye etmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütyenler görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı sütyen görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir