AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sütyen görmek

Kahve falında beyaz sütyen görmek

Kahve falında beyaz sütyen görmek imkânlarının çoğalacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sütyen gördüyseniz:

  • Çevreden gelen fikirler doğrultusunda saçma planları yürürlüğe sokup kendi işinizi zorlaştırabilirsiniz.

Kahve falında beyaz sütyen takmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz sütyen görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmız sütyen görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında sütyen kaybetmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında siyah sütyen görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık sütyen görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet eder.

Kahve falında temiz sütyen görmek gelirinin azalacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında sütyenini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir