AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütünü sağmak

Kahve falında sütünü sağmak

Kahve falında sütünü sağmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, zorlukların günden güne artacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütünü sağmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa, bir an önce uzaklaştırmanızda fayda var.

Kahve falında anne süt sağmak emeğinden hayır göreceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine tabir olunur.

Kahve falında keçiden süt sağmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine delalet eder.

Kahve falında biberona süt sağmak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi sütünü sağmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak daha iyi yerlere geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kadın memesinden süt sağmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek için süt sağmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, isteklerinin erteleneceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe süt sağmak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir