AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne süt sağmak

Kahve falında anne süt sağmak

Kahve falında anne süt sağmak çok büyük hayır duası alınacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne süt sağmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak için yalnız başınıza ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında anne sütü sağmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında anne süt sağmak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek sütü sağmak çirkin sözler işitileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında insandan süt sağmak saygınlığına leke sürüleceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalet eder.

Kahve falında bebek için süt sağmak zamandan da kar edeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına rivayet eder.

Kahve falında attan süt sağmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt sağdığını görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi memeden süt sağmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir