AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi sütünü sağmak

Kahve falında kendi sütünü sağmak

Kahve falında kendi sütünü sağmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine işarettir.

Kahve falında kendi sütünü sağmak gördüyseniz:

  • Bir tedbir almanız gerekiyor.

Kahve falında koyundan süt sağmak düşmanların önlerinin açılacağına, sıkıntılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe süt sağmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi memeden süt sağmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında at sütü sağmak işlerin daha kötüleşeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvandan süt sağmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi sütünü sağdığını görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kendi memesinden süt sağdığını görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu sütü sağmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir