AnaSayfa / Genel / Kahve falında biberona süt sağmak

Kahve falında biberona süt sağmak

Kahve falında biberona süt sağmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, iyi geçineceğine, zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında biberona süt sağmak gördüyseniz:

  • Bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında biberona süt sağmak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biberonla süt içirmek kazancının günden güne düşeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında biberonla süt içtiğini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe biberonla süt vermek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biberondan süt içmek güleceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebeğe biberonla süt vermek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğa biberonla süt vermek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir