AnaSayfa / Genel / Kahve falında azılı domuz görmek

Kahve falında azılı domuz görmek

Kahve falında azılı domuz görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında azılı domuz gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken duygularınızla değil, mantığınızla hareket edin.

Kahve falında azılı domuz görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında azı diş sökmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında azı diş kırılması görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında azı dişinin çürüdüğünü görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişi görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında azılı köpek görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında azı dişlerinin döküldüğünü görmek dinç kalacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında üst azı dişi çekmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir