AnaSayfa / Genel / Kahve falında azı dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında azı dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında azı dişlerinin döküldüğünü görmek huzurunun da yerine geleceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, mutlu olunacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında azı dişlerinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Değişim, değişiklik, farklı deneyimler söz konusu olabilir.

Kahve falında azı diş çıkarmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işaret eder.

Kahve falında azı diş düştüğünü görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında azı dişleri görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, cebinin para göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında azı diş görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük azı diş görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına inanılır.

Kahve falında alt azı diş çektirmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına alamet eder.

Kahve falında alt azı diş görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında arka azı diş görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir