AnaSayfa / Genel / Kahve falında azılı köpek görmek

Kahve falında azılı köpek görmek

Kahve falında azılı köpek görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, günbegün kötüleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, iyi şartlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında azılı köpek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi zorlamanız gerekeceğe benziyor.

Kahve falında azılı köpek görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine yorulur.

Kahve falında azı diş çekmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına alamet eder.

Kahve falında alt azı dişini görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azı dişlerin döküldüğünü görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, hayırlı bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük azı dişi görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında azı diş çıkarmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alt azı diş çektirmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük azı diş görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir