AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütü geldiğini görmek

Kahve falında sütü geldiğini görmek

Kahve falında sütü geldiğini görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, hem de para kaybettireceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine inanılır.

Kahve falında sütü geldiğini gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya hayatınızı nasıl daha iyi bir yer haline getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında gögüsten süt gelmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, elindekileri de alıp götüreceğine alamet eder.

Kahve falında sütü geldiğini görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek işlerinde yenilikler yapacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında kendi memesinden süt geldiğini görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına işarettir.

Kahve falında sütü gelmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir