AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlaç yapmak

Kahve falında sütlaç yapmak

Kahve falında sütlaç yapmak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, talihin yüzlerine güleceğine işarettir.

Kahve falında sütlaç yapmak gördüyseniz:

  • Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız.Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek.

Kahve falında sütlaç yapmak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında sütlaç yapıldığını görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlaç yediğini görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında fırında sütlaç görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlaç dağıtmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine sütlaç vermek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe sütlaç yedirmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine yorulur.

Kahve falında sütlaç görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir