AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt ve ayran görmek

Kahve falında süt ve ayran görmek

Kahve falında süt ve ayran görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalet eder.

Kahve falında süt ve ayran gördüyseniz:

  • Pek çok tanıdığınıza danışmanlık veya bakıcılık yapmanız gerekebilir.

Kahve falında süt ve ayran görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yoğurt ve ayran görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında yoğurdu ayran yapmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, mal mülk kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk ayran görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, sermayesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayran dağıtmak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşimiş ayran görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk ayran içmek eşler arasına kara kedi gireceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında ayran satmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir