AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt ve ayran görmek

Kahve falında yoğurt ve ayran görmek

Kahve falında yoğurt ve ayran görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hayırlı işlere girileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğurt ve ayran gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında yoğurt ve ayran görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurt ayran görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurttan ayran yapmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine yorulur.

Kahve falında ayran ve yoğurt görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurdu ayran yapmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında ayran dökmek darp edileceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ayran yaymak huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye ayran vermek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir