AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayran satmak

Kahve falında ayran satmak

Kahve falında ayran satmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında ayran satmak gördüyseniz:

  • İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz.

Kahve falında ayran satmak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında birinden ayran almak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında ayran çorbası görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk ayran görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yoğurttan ayran yapmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayran çalkalamak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yokluk içine gireceğine işarettir.

Kahve falında hazır ayran görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak ayran içmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, geçmişi unutup geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir