AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayran dağıtmak

Kahve falında ayran dağıtmak

Kahve falında ayran dağıtmak zayıflayacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ayran dağıtmak gördüyseniz:

  • Zihinsel aktiviteniz sizi önemli konumlara getirecek kadar iyidir.

Kahve falında ayran dağıtmak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurdu ayran yapmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayran kaynatmak dünya hayatından yana da razı geleceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında ayranlı çorba yapmak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinden ayran almak dini inançların güçleneceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında ayran ikram etmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi ayran içmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden ayran içmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir