AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt nehri görmek

Kahve falında süt nehri görmek

Kahve falında süt nehri görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret eder.

Kahve falında süt nehri gördüyseniz:

  • Ailenizle daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Kahve falında süt nehri görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında nehrin üstünde yürümek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehrin içinde yürümek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında murat nehrini görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehrin ters aktığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında nehre girdiğini görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında nehre düşen birini görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına işarettir.

Kahve falında necm suresini okumak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir