AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehre girdiğini görmek

Kahve falında nehre girdiğini görmek

Kahve falında nehre girdiğini görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında nehre girdiğini gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya bir anlaşma sizi mutlu edebilir.

Kahve falında nehre girdiğini görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ne zaman öleceğini duymak işlerinin baltalanacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında nebe suresini okumak zorlukları teker teker aşacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehre atmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında nesli tükenmiş hayvan görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına işarettir.

Kahve falında nehre düşmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırat nehrine düşmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına alamet eder.

Kahve falında neskahve içmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir