AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt koymak

Kahve falında süt koymak

Kahve falında süt koymak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, itibarını geri kazanacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işlerin daha kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında süt koymak gördüyseniz:

  • Maddi ihtiyaçlarınıza göre bir değişiklik yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında süt koymak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tencereye süt koymak onu darda bırakmayacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işarettir.

Kahve falında valize ayakkabı koymak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, dertlerinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yılanı poşete koymak ün yapmayı başaracağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bavula eşya koymak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında buzdolabına balık koymak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında para çalıp yerine koymak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı öpüp başına koymak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir