AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta boğulmak

Kahve falında ırmakta boğulmak

Kahve falında ırmakta boğulmak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ırmakta boğulmak gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Kahve falında ırmakta boğulduğunu görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında ırmakta boğulan birini görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ırmakta boğulmak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında ırmakta boğulan birini kurtarmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, saygın ve ünlü biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında çağlayan ırmak görmek kazancının düşeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan geçmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, zorlukların bir anda biteceğine yorulur.

Kahve falında su ırmak görmek çalışmalarının artacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işarettir.

Kahve falında nehir ırmak görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir