AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt havuzunda yüzmek

Kahve falında süt havuzunda yüzmek

Kahve falında süt havuzunda yüzmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, işinde terfi edeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine yorulur.

Kahve falında süt havuzunda yüzmek gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında süt havuzunda yüzmek kara ve yaslı günler geçireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında havuzun dibinde yüzmek onlara değer vereceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına delalettir.

Kahve falında süs havuzunda yüzmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında olimpik havuzda yüzmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, tatsızlıklar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derin bir havuzda yüzmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir