AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt annelik yapmak

Kahve falında süt annelik yapmak

Kahve falında süt annelik yapmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, terslik yaşayacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ondan kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında süt annelik yapmak gördüyseniz:

  • Aşktaki üzüntülerinizi unutmanızda size destek olacak.

Kahve falında süt annelik yapmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına inanılır.

Kahve falında süt anneliği yapmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında anne sütü emmek istediği her şeyi elde edebileceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında anne sütü aktığını görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne sütü sağmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne süt sağmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne sütünün aktığını görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine yorulur.

Kahve falında anne sütü içtiğini görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir