AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt anneliği yapmak

Kahve falında süt anneliği yapmak

Kahve falında süt anneliği yapmak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında süt anneliği yapmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da iş birlikleriniz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında süt annelik yapmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında süt anneliği yapmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında anne sütü tatmak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinden süt emmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında süt anne olmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt anne görmek istediği noktalara ulaşacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında anne sütü vermek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneden süt emmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir