AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne sütü içtiğini görmek

Kahve falında anne sütü içtiğini görmek

Kahve falında anne sütü içtiğini görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, ağız tadından olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine işarettir.

Kahve falında anne sütü içtiğini gördüyseniz:

  • Her an her şey olabilir.

Kahve falında anne sütü içtiğini görmek koyu muhabbette kalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında süt içmek ve içirmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında süt içen kedi görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın süt içtiğini görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğuna süt içirmek bir sebeple çok zarar edeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının süt içtiğini görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına alamet eder.

Kahve falında süt içmemek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi sütünü içtiğini görmek iç huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir