AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne sütü vermek

Kahve falında anne sütü vermek

Kahve falında anne sütü vermek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, mirasa, zor günlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, saygınlığına leke sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında anne sütü vermek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında anne sütü tatmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, maddi açıdan dibe vurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne sütü emmek iyi hissedileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında annesinden süt emmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında anne sütü içtiğini görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında anneden süt emmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında süt anne olduğunu görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına işarettir.

Kahve falında anne sütü emzirmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında anne süt görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir