AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt anne olmak

Kahve falında süt anne olmak

Kahve falında süt anne olmak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sevinçli haberler geleceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında süt anne olmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, alışılmadık düzenleme veya planlar esnasında kaçınılmaz değişiklikler olabilir.

Kahve falında anne sütü emen bebek görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına delalettir.

Kahve falında anne sütünün aktığını görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalettir.

Kahve falında anne sütü aktığını görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneden süt emmek daha çok kazanç elde edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süt annelik yapmak maddi olarak epey kayıp verileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinden süt emmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, her zaman şükür içinde olacağına delalettir.

Kahve falında anne sütü sağmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne sütü emzirmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir