AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz abdest almak

Kahve falında susuz abdest almak

Kahve falında susuz abdest almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ayrılık yaşanacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında susuz abdest almak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası zararlı olabilir.

Kahve falında susuz abdest almak öz güveninin yerine geleceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında susuz denizde yüzmek zor bir durumda kalacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına yorulur.

Kahve falında susuz birine su vermek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına alamet eder.

Kahve falında susuz dere görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında susuz kuyuya düşmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına yorulur.

Kahve falında susuz rakı içmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında susuzluk çekmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında susuz yerde yüzmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, büyük işlere girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir