AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü tuvalet görmek

Kahve falında süslü tuvalet görmek

Kahve falında süslü tuvalet görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında süslü tuvalet gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan herkese bahsetmeniz durumunda eleştiri veya şikayetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında süslü tuvalet görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hastaysa şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında süslü mum görmek iş projelerinin gerçek olacağına, sıkıntılarını çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü fil görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü eşek görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına delalettir.

Kahve falında süslü terlik görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü sandalye görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına işaret eder.

Kahve falında süslü seccade görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında süslü eşyalar görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir