AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü fil görmek

Kahve falında süslü fil görmek

Kahve falında süslü fil görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, yeni bir ortama girileceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü fil gördüyseniz:

  • Mevcut çabalarınızın sonuçlarını almak üzeresiniz.

Kahve falında süslü fil görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü yüzük görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında süslü kılıç görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Kahve falında süslü kedi görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü birini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü yılan görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında süslü çam ağacı görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü küp görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir