AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü sandalye görmek

Kahve falında süslü sandalye görmek

Kahve falında süslü sandalye görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, mutlu olacağına ve güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süslü sandalye gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Kahve falında süslü sandalye görmek bir anda yükseleceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü terlik giymek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, güçten düşeceğine işaret eder.

Kahve falında süslü kutu görmek yerinde saymayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü araba görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Kahve falında süslü deve görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü duvar görmek başarılı adımlar atacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına işaret eder.

Kahve falında süslü seccade görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalettir.

Kahve falında süslü bıçak görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kazancın günden güne daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir