AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü seccade görmek

Kahve falında süslü seccade görmek

Kahve falında süslü seccade görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süslü seccade gördüyseniz:

  • Süregelen duygusal ilişkileriniz biraz zorlaşabilir.

Kahve falında süslü seccade görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını süslü görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü duvar görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalet eder.

Kahve falında süslü bahçe görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü köpek görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü kadın görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü araba görmek rütbesinin yükseleceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü tavuk görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir