AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü elbise giymek

Kahve falında süslü elbise giymek

Kahve falında süslü elbise giymek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, günahların da affolacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü elbise giymek gördüyseniz:

  • Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir.

Kahve falında süslü elbise giymek parasının üstüne para ekleyeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında süslü elbise görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü terlik giymek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü giymek geri plana düşeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü ceket giymek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, ailesi ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü yastık görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında süslü beşik görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, işlerdeki karın artacağına işarettir.

Kahve falında süslü çanta görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir