AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın terlik giymek

Kahve falında altın terlik giymek

Kahve falında altın terlik giymek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında altın terlik giymek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında altın terlik giymek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki farklı terlik giymek onlarla dayanışma içinde olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında farklı terlik giymek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlış terlik giymek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında önü açık terlik giymek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında terlik alıp giymek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin terliğini giymek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında rahat terlik giymek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir