AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü ceket giymek

Kahve falında süslü ceket giymek

Kahve falında süslü ceket giymek arzu ve isteklerine kavuşacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü ceket giymek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir.

Kahve falında süslü ceket giymek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında süslü terlik giymek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü elbise giymek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, işlerindeki karın artacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü giymek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni deri ceket giymek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak ceket giymek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına delalettir.

Kahve falında kadın ceketi giymek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, mal ve rızkın çoğalmasına inanılır.

Kahve falında başkasının ceketini giymek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir