AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü olmak

Kahve falında süslü olmak

Kahve falında süslü olmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında süslü olmak gördüyseniz:

  • Size yeni bir iş teklif edilmesi veya mevcut işinizde yeni sorumluluklar yüklenmeniz olasıdır.

Kahve falında süslü yatak örtüsü görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü balıklar görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü duvar görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında süslü inek görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında süslü tavuk görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü oda görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında süslü bardak görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü taş görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir