AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü kapı görmek

Kahve falında süslü kapı görmek

Kahve falında süslü kapı görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet eder.

Kahve falında süslü kapı gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmayan bir durumda duygularınızla hareket etmeniz, bir arkadaşlığınıza, aileyi ilgilendiren bir konuya ya da ilerlediğiniz bir alana zarar verebilecek konuşmalara neden olabilir.

Kahve falında süslü kapı görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süslü tepsi görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında süslü merdiven görmek zor günlerin geride kalacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü gelin arabası görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında süslü fil görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü giymek halinin iyi olduğuna, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına delalettir.

Kahve falında süslü yastık görmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süslü balık görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir