AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü kalem görmek

Kahve falında süslü kalem görmek

Kahve falında süslü kalem görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü kalem gördüyseniz:

  • Daha fazla dışarı çıkmanın ya da sizi cezbeden şeylerle vakit geçirmenin değişik faydalarını görebilirsiniz.

Kahve falında süslü kalem görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalet eder.

Kahve falında süslü fare görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında süslü balıklar görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü kedi görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, zor zamanların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında süslü ayna görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü fil görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalettir.

Kahve falında süslü defter görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü yatak örtüsü görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir