AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü masa görmek

Kahve falında süslü masa görmek

Kahve falında süslü masa görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çok yorulacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü masa gördüyseniz:

  • Bazı konularda haklı olsanız dahi, sonuna kadar ısrarcı olmanız sorun yaratabilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında süslü masa görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü ceket giymek yaşadığı zorluğun biteceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü şapka görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, zorluklarını aşacağına işarettir.

Kahve falında süslü seccade görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Kahve falında süslü fil görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, tabiri caizse can bulacağına yorulur.

Kahve falında süslü görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sıkıntıya düşüreceğine delalet eder.

Kahve falında süslü merdiven görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü bohça görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir