AnaSayfa / Genel / Kahve falında karyolada oturmak

Kahve falında karyolada oturmak

Kahve falında karyolada oturmak çok sıkıntılı bir hal alacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında karyolada oturmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden, psikolojik bir destek görebilirsiniz.

Kahve falında karyolada oturmak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demirden karyola görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni karyola almak her konuda gelişme gösterileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yataksız karyola görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına yorulur.

Kahve falında ahşap karyola görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında karyola örtüsü görmek şaşkın olacağına, büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında karyola ve yatak görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tahta karyola görmek hayatının karışacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir